JÁDA Kft Autósiskola Nyíregyháza
JÁDA Kft Autósiskola Nyíregyháza

MAGUNKRÓL

 
AUTÓSOKTATÁS
 

TANFOLYAMAINK

 

VIZSGACENTRUM

 
TESZT: Mennyire jó a koncentrálóképességed?

http://skory.gylcomp.hu/game/MTest.htm

 

Írásos tájékoztató „M” kategória

A tanfolyamra való felvétel módja:

- írásos tájékoztató megismerése. A jelentkezési és vizsgalap kitöltése és átadása a képzőszerv képviselőjének. A képzőszerv ellenőrzi, hogy a jelentkező megfelel-e az előírt beiskolázási feltételeknek.

-

Beiskolázási feltételek:

- A jelentkező tudjon írni, olvasni, - A közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel, - 13 és fél évet betöltötte, - 1 db 3 hónapnál nem régebbi igazolványkép.

-

Elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzésének módja:

A 31/1992. (XII. 19.) NM rendelet alapján, valamint aki 1984 január 01. után bármely kategóriában vezetői engedélyt, illetve segédmotoros kerékpárra, vagy lassú járművezetői igazolványt, trolibusz kategóriában járművezetői engedélyt szerzett nem kell vizsgáznia. A vizsgára egyénileg kell bejelentkezni a Magyar Vöröskeresztnél.

Elméleti vizsgára bocsátható: aki

- a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte, - A 13 év 9 hónap életkort betöltötte, Vizsgadíjat befizette.

-

Írásbeli vizsga helyett szóbeli vizsgát tehet: aki

A magyar nyelvet nem beszéli, vagy nem érti. Írásképtelen állapotban van.

A vizsgák érvényessége:

A vizsgákat az első sikeres Közlekedési alapismeretek vizsga időpontjától számított 2 éven belül le kell tenni. A Közlekedési alapismeretek vizsga 2 évig érvényes. Az érvényesség lejártát követő hat hónapon belül az érvényességi idő tanfolyammentes sikeres Közlekedési alapismeretek vizsgával egyszer, további két évre meghosszabbítható. Az újabb 2 év a sikeres Közlekedési alapismeretek vizsga időpontjától számít.

Járműkezelési vizsgára bocsátható: aki sikeres elméleti vizsgát tett.

- 13 év 9 hónap életkort betöltötte, - Közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel, - Kötelező alapoktatás óráit levezette, melyet a képzőszerv vezetési kartonon igazol, - Vizsgadíjat befizette.

-

Forgalmi vizsgára bocsátható: aki

- 14. életévét betöltötte, - Sikeres járműkezelési vizsgát tett, - A gyakorlati forgalmi órákat levezette, melyet a képzőszerv vezetési kartonon igazol, - A vizsgadíjat befizette, - A vizsgákat az első sikeres elméleti vizsga után számított 2 éven belül be kell fejezni, - Közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.

-

A tanfolyam tantárgyai és óraszámai:

Kötelező órák:

Elméleti: (Kresz, Járművezetés elmélet) 16 óra

Járműkezelés: (Biztonsági ellenőrzés, technikai kezelés) 4 óra

Forgalmi vezetés: (városi) 6 óra

Vizsgaidő: Járműkezelés: 10 perc Forgalom: 20 perc

Elméleti oktatás alól az iskolavezető mentesítheti azt, aki siket, magyar nyelvet nem érti, nem beszéli, mozgáskorlátozott.

A kötelező óraszámokról hiányzó hallgatók a többletórában díj befizetése nélkül pótolhatja, amennyiben ezen felül pótfoglalkozásra van szükség 2000 Ft/óra díjat számolunk fel.

A gyakorlati foglalkozásnál felmerülő pótóra díjak az alapóra díjjal megegyeznek.

1 gyakorlati óra időtartama: 50 perc.

1 elméleti óra időtartalma: 45 perc

Járműhasználat:

A gyakorlati oktatásnál választható motor típusok: Honda dio, Suzuki sepia, Kenwoold

Tandíjak:

- Elméleti díj: 20000 Ft. - Gyakorlati óra: egységesen 1600Ft / óra.

- Teljes tandíj. 36000Ft., mely nem tartalmazza az esetleges EÜ. Tanfolyam díját.

A tandíj befizetése történhet egyben vagy részletekben a képzőszerv pénztárába, és az iskolavezetőnél.

A tanuló jogai:

- színvonalas oktatás igénybe vétele, - Panaszának az iskolavezető felé történő jelzése, annak kivizsgálása, - Más oktatóhoz, illetve képzőszervhez történő átjelentkezése, - A nem teljesített díjak visszaigénylése a szerződés szerint, - A szerződés 1 példányának való átvételéhez.

A tanuló kötelezettségei:

- A tanfolyam és vizsgadíjak befizetése - Az oktató által a képzés során támasztott követelményeknek legjobb tudása szerint közreműködni, - Szándékos károkozás esetén a kár megtérítése a képző felé, - Foglalkozáson részt venni, - Az oktatás rendjéhez alkalmazkodni.

A képzőszerv jogai:

Csak a befizetett elméleti és gyakorlati órák teljesítése. Kellő indok esetén az írásos szerződés felbontása. A tanfolyam díjának megváltoztatása. Elméleti tandíjnál nem történhet változás, gyakorlati óráknál a már folyamatban lévő oktatásnál, a még levezetendő órák arányában is történhet. Mindenkori képzési rendeletnek érvényesítése.

A képzőszerv kötelezettségei.

Az írásos tájékoztatóban szereplő és szerződés alapján végezni a képzést. – Színvonalas oktatást biztosítani. – A tanuló kérésére gyakorlati oktatót változtatni, - Tanuló áthelyezőt kiadni, - Képzést ellenőrizni.

Tanuló áthelyezés: és az oktatásról szóló igazolás kiadásának módja:

A tanuló kérésére (a rendszeresített nyomtatvány kitöltése után, melyen a képzőszerv hivatalosan igazolja, a tanulóra vonatkozó addig teljesített óraszámokat. A kérelmezőnek 3 példányt átadunk, az addig elvégzett szolgáltatásokért 5000Ft. kezelési költséget számolunk fel.

Oktatási helyszínek:

     - Elméleti oktatás: Nyíregyháza, Dózsa György út 4-6, 4.emele

     - Gyakorlati oktatás: a járműkezelés Nyíregyháza, Törzs u. 108.

     - Forgalmi oktatás: Nyíregyháza

VIZSGADÍJAK:

- Közlekedési ismeretek, vezetés elmélet.: 2400 Ft.

- Járműkezelés: 1600 Ft.

- Forgalmi: 1600 Ft.

ÖSSZESEN: 5600 Ft.+ 3900 Ft Elsősegély vizsgadíj

A vizsgadíjat az esedékes vizsgák előtt be kell fizetni, melyet a képzőszerv felé vagy a vizsgabizottság felé a hallgatónak el kell juttatni.

A képzés felügyeletét ellátó Megyei Közlekedési Felügyelet címe és telefonszáma:

4400 Nyíregyháza, Törzs út 108. Telefon: 42/596-166

Iskolavezető: Oroszné Dankó Mária

Telefonszáma: 06-20/529-1257

Amennyiben további kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

EREDMÉNYES FELKÉSZÜLÉST ÉS SIKERES VIZSGÁT KÍVÁN A

„JÁDA KFT” AUTÓSISKOLA!

E-MAIL NEKÜNK

jadakft@freemail.hu

 

ÉS A RÁADÁS

 
 
HALLGASD!!
 
számláló
Indulás: 2005-01-18
 
PONTOSIDŐ
 
NAPTÁR
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)